VĪZU NOFORMĒŠANA
*Vīzu noformēšanas pakalpojuma maksa - 10 EUR.

KRIEVIJA

 Veids IlgumsTips Vīzas izgatavošana
9-10 darba dienās
Vīzas izgatavošana
4 darba dienās
Vīzas izgatavošana
2 darba dienās
 Tūrisms/Latvijas pilsoņi 30 dienas 1-kārtējā 73 EUR 114 EUR155 EUR 
 Tūrisms/bērni, pensionāri 30 dienas 1-kārtējā71 EUR  114 EUR155 EUR 
 Tranzīts 90 dienas1-kārtējā  73 EUR 114 EUR
 Tranzīts 90 dienas 2-kārtējā 73 EUR 114 EUR -

Krievijas vīzas noformēšanai nepieciešamie sekojošie dokumenti:
- pase,
- 1 foto (krāsaina, uz baltā fona, 3,5 x 4,5),
- anketa,
- tranzītvīzas noformešanai niepecešama galamērķa valsts vīza (ja vīza ir obligāta) un braukšanas bilešu kopijas no pilsētas - ceļojuma sākumpunkta līdz galamerķa pilsētai.
- apdrošināšanas polise (iespējams noformēt "Ceļo ar stilu").
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

BALTKRIEVIJA

 Veids Ilgums Tips Vīzas izgatavošana
6 darba dienās
Vīzas izgatavošana
3 darba dienās 
 Viesošanās, darījuma 30 dienas 1-kārtējā 35 EUR 60 EUR
Viesošanās, darījuma  30 dienas 2-kārtējā49 EUR  75 EUR
 Viesošanās, darījuma,
tranzīts, tūrisms
(bērni līdz 6 g. vec.)
 30 dienas 1-kārtējā 7 EUR17 EUR 
 Tranzīts90 dienas  1-kārtējā 20 EUR 45 EUR
 Tranzīts 90 dienas 2-kārtējā 25 EUR50 EUR 
 Tranzīts1 gads vairākkārtēja 55 EUR  85 EUR
 Tūrisms 30 dienas1-kārtēja 35 EUR 65 EUR 

Baltkrievijas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
- pase,
- 1 fotogrāfija (3,5 x 4,5, krāsainā, uz balta fona, 70% seja),
- anketa,
- uzaicinošās personas vārds, uzvārds, adrese un tālrunis,
- apdrošināšanas polise (iespējams noformēt "Ceļo ar stilu"),
- tranzītvīzas noformēšanai nepieciešama: galamērķa valsts vīza (ja vīza ir obligāta) vai braukšanas bilešu kopijas, vai personīgā autotransporta apdrošināšana ("zaļā karte").
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

KAZAHSTĀNA

 Veids Ilgums TipsVīzas izgatavošana
pilsoņiem
7 - 14 dienas
 Vīzas izgatavošana
nepilsoņiem
7 - 14 dienas
Tūrisms 30 dienas 1-kārtējā  45 EUR 130 EUR
Tūrisms  60 dienas 2-kārtējā 105 EUR 180 EUR
 Tūrisms90 dienas  3-kārtējā 140 EUR 195 EUR
 Tūrisms, tranzīts, privātā
(bērniem līdz 16 g. vec.)
 30-90 dienas 1-kārtējā 10 EUR -
 Privātā
(tiem, kas dzimuši Kazahstānā)
90 dienas  1-kārtējā 50 EUR 50 EUR
 Tranzīts 90 dienas1-kārtējā 25 EUR 25 EUR 
 Tranzīts 90 dienas 2-kārtējā 40 EUR 40 EUR

Kazahstānas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
- pase,
- 1 foto (3,5 x 4,5, krāsainā uz balta fona),
- anketa,
- vairākkārtējai vīzai nepieciešama iepriekšeja vīza,
- tranzītvīzas noformēšanai nepieciešama galamērķa valsts vīza (ja vīza ir obligāta) un braukšanas bilešu kopijas no pilsētas - ceļojuma sākumpunkta līdz galamērķa pilsētai.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

AZERBAIDŽĀNA

 Veids Termiņš Izgatavošana Cena
Standarta  līdz 30 dienām 10 darba dienas55 EUR 
 Ātrā līdz 30 dienām 4 darba dienas245 EUR 
 Express līdz 30 dienām 2 darba dienas430 EUR 

*E-vīza Eiropas valstu iedzīvotājiem (vienreizējai iebraukšanai līdz 30 dienām).
E-vīzas priekšrocības:
- vīzas izgatavošanas laikā pase paliek pie klienta;
- visus nepieciešamos dokumentus Jūs varat mums sūtīt elektroniski, taupot laiku;
- vīza neaizņem vietu pasē – tā ir uz A4 formāta lapas;
- izgatavojam e-vīzas visas pasaules valstu pilsoņiem. 

Nepieciešamie dokumenti Azerbaidžānas Republikas vīzas saņemšanai:
- Noskanēta krāsaina pases kopija JPG formātā, kur redzama ceļotāja fotogrāfija un dati;
- Kvalitatīva noskanēta fotogrāfija JPG formātā;
- Aizpildīta vīzas pieteikuma anketa (Word dokumenta veidā);
- Viesnīcas rezervācijas apstiprinājums* (JPG formātā) no rezervētās viesnīcas Azerbaidžānā. Nepieciešamības gadījumā mēs Jums piedāvāsim viesnīcu;
- Aviobiļešu rezervācijas kopija, e-vīzai - JPG formātā;
*Saskaņā ar Azerbaidžānas Republikas e-vīzas noteikumiem der tikai rezervācijas apstiprinājums no pašas viesnīcas! Rezervācijas no Booking.com un citām rezervācijas sistēmām nav derīgas.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ĶĪNA

Veids Ilgums  TipsVīzas izgatavošana
7 dienu laikā
Vīzas izgatavošana
5 dienu laikā
Vīzas izgatavošana
3 dienu laikā
 Tūrisms/Latvijas pilsoņi 30 dienas1-kārtējā  85 EUR 120 EUR130 EUR 
 Tūrisms/Latvijas pilsoņi 60 dienas 2-kārtējā95 EUR  130 EUR140 EUR 
 Tūrisms/Latvijas nepilsoņi 30 dienas 1-kārtējā 55 EUR90 EUR 100 EUR 
 Tūrisms/Latvijas nepilsoņi 60 dienas 2-kārtējā 80 EUR115 EUR 125 EUR 
 Honkonga/Latvijas nepilsoņi 30 dienas 1-kārtējā 55 EUR 80 EUR 100 EUR

Ķīnas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
- pase,
- 1 foto (3,5 x 4,5, krāsainā uz balta fona),
- aviobiļešu rezervācija,
- apdrošināšanas polise (iespējams noformēt "Ceļo ar stilu"),
- viesnīcas rezervācija.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

INDIJA

 Veids Ilgums Tips
Vīzas izgatavošana
10 dienu laikā
 Tūrisms 90 dienas 2-kārtēja 110 EUR

Indijas tūrisma vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
- pase,
- 1 foto (5 x 5, krāsaina uz baltā fona),
- anketa,
- pirkstu nospiedumi (var nodot Indijas vīzu centrā).

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

CITAS VĪZAS
Informācija par citām vīzām pēc individuāla pieprasījuma.

© Ceļo ar Stilu
+371 26870269 | ilze@celoarstilu.lv

 .